De beste doorwaai motorjas voor in de zomer

Wanneer het zonnig en 30 graden is, stap je natuurlijk op je motor om een mooie rit te maken. Perfect! Of niet? Je zult het al snel snikheet hebben door je warme motorkleding. Maar in je t-shirtje rijden is ook geen optie als je veiligheid belangrijk vindt. Wat doe je dan? Je draagt een doorwaai motorjas! We hebben de 3 beste doorwaai motorjassen, die jou gegarandeerd koel houden tijdens de warme zomerdagen, op een rijtje gezet. Al deze jassen kosten minder dan €200,-! 

Kijk voor de actuele prijs op:

Kijk voor de actuele prijs op:

Kijk voor de actuele prijs op:

REV'IT! Airwave 3

De REV’IT! Airwave 3 is een lichte en luchtige motorjas die je op de warme zomerdagen uit de kast trekt. Wanneer je deze jas draagt tijdens het motorrijden voel je dat de wind je lichaam aangenaam verkoelt. De jas laat enorm veel lucht door maar biedt natuurlijk ook bescherming. Naast de luchtige mesh delen is de motorjas voorzien van polyester 600D, een stevig en slijtvast materiaal. Verder heeft de jas flexibele REV’IT! SeeSmart protectoren op de schouders en ellebogen. Ook is de Airwave 3 voorbereid op de SeeSoft RV Level 2 rug protector en SeeSoft level 1 borst protector. De jas is in verschillende kleuren verkrijgbaar en is perfect te combineren met de bijpassende REV’IT! Airwave 3 motorbroek.

Alpinestars T-SPS

De Alpinestars T-SPS doorwaai motorjas beschikt over grote mesh panelen waardoor de jas perfect is voor een motorrit bij hoge temperaturen. De jas heeft, zoals we wel van Alpinestars gewend zijn, een sportieve uitstraling en een strakke pasvorm. Naast de mesh delen is de jas gemaakt van polyester 600D. Ook heeft de jas stretchmateriaal aan de binnenkant van de armen voor meer comfort. De meegeleverde Nucleon Flex Plus schouder en elleboog protectoren geven je vertrouwen tijdens het motorrijden. Wil je meer protectie? Dan kun je de jas uitbreiden met Nucleon rug- en borstprotectoren. 

REV'IT! Eclipse

DeDe REV’IT! Eclipse is een eenvoudige doorwaai motorjas welke speciaal is ontwikkeld voor de warme zomerdagen. De jas heeft een neutrale uitstraling en een mooie pasvorm. Echt zo’n jas die bijna ieder type motorrijder zou kunnen dragen. Net als de Airwave 3 en T-SPS is ook de Eclipse gemaakt van polyester 600D en mesh materiaal. De jas beschikt over Knox CE gekeurde protectoren op de ellebogen en schouders. Niet genoeg? Voeg dan een SeeSoft RV rugprotector toe aan je Eclipse. De jas is gemakkelijk vast te maken aan je broek door de jeans lus en is verkrijgbaar in het zwart, groen, blauw, bruin en grijs. 

Conclusie over de doorwaai motorjas

Met alle bovenstaande jassen kun je de warmte met de motor prima trotseren. De 3 jassen hebben veel overeenkomsten en welke het beste bij jou past, is helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Ben je op zoek naar de meest simpele, maar toch veilige en nette doorwaai motorjas? Ga dan voor de REV’IT! Eclipse. Heb je behoefte aan een iets geavanceerdere doorwaai motorjas, ga dan voor de Alpinestars T-SPS of de REV’IT! Airwave 3.

Helemaal koel blijven? Combineer je doorwaai motorjas dan met de beste doorwaai motorbroek.
Daarnaast is een doorwaai motorjas perfect te combineren met goede, luchtdoorlatende motorhandschoenen zoals de REV’IT! Dirt 3!

Voeg je header hier toe